Fliserens

Vaskekonernes Fliserens – en del af Vaskekonerne A/S

5.0 på Google

Prisberegner

Hvad koster en grundig fliserens hos Vaskekonerne?

I alt:
Serviceaftale:

Hvis jeres fine nye fliser skal være lige så pæne om 15 år som efter denne rens, og leve op til vores 15 års garanti, kan du tilkøbe en årlig serviceaftale (prisen er pr. år for 1 årligt besøg).

Flisevedligeholdelse med Garanti

Hos Vaskekonerne Fliserens er vi af den opfattelse, at brugen af de rette professionelle materialer og produkter er halvdelen af arbejdet! Dvs. viser i os tilliden til at tage kærlig hånd om jeres fliser, så garanterer vi, at fliserne står lige så pænt om 15 år som på dagen hvor de blev renset!

Det er vigtigt, at at du som kunde sørger for følgende:

Det er muligt at holde forholdsvis tæt på de arealer der skal ordnes. Vi har ca 50 meter slange med som standard.

Der er mulighed for adgang til vand – enten fra en udendørs hane eller fra indendørs. OBS på at vandtrykket ikke må være for svagt. I tilfælde af dårligt vandtryk skal dette meddeles os inden vi kommer ud til jer.

Området er ryddet for møbler og krukker m.m. samt store mængder ukrudt og græskanter er skåret, så ingen fliser bliver snydt for en kærlig hånd.

Sådan udfører vi en fliserens

Dag 1 (trin 1)

Vi påbegynder rensning af fliserne med vores specielle fliserenser som udfører en meget skånsom rensning, så belægningen på fliserne ikke tager skade.

Dag 1: (trin 2)

Efter rensning af fliserne påføres der en forebyggende desinficering. (Algefri N PROFF) Denne behandling sikrer, at fliserne bliver renset i dybden og at alle dybdegående alger og sporer bliver fjernet.

Dag 2 (afhænger af vejret)

Når fliserne er tørre kommer vi forbi og imprægnerer dem (IC belægningsimprægnering) denne behandling sikrer, at fliserne får et beskyttende skjold, som gør at vandet ikke trænger ned i fliserne og beskytter derfor mod angreb fra diverse vækster som giver grobund for grimme fliser. Denne behandling skal tilvælges for at vi kan give 15 års garanti.

Dag 3

Når imprægnering er tør og hærdet kommer vi forbi og fejer fugesand (danfugesand no grow) ud mellem fugerne, så ukrudt har svært ved at komme op igen og fliserne kommer til at ligge mere stabilt. Ved rensning af fliserne kan man ikke undgå at noget af flisefugen bliver skyllet væk.

Dag 365 (årlig serviceaftale giver 15 års garanti)

1 gang årligt kommer vi forbi og giver fliserne en skumbehandling som forebygger mod alger og som fjerner evt. rester af mindre grønne stær som måtte være kommet i løbet af året.

Få de bedste og mest langtidsholdbare resultater ved at være opmærksom på:

Det må ikke være frostgrader når behandlingen udføres. Derfor udfører vi typisk fliserens fra marts til oktober måned.

Fliserne skal være tørre før man imprægnerer dem.

Udlægning af fugesand udføres først efter imprægnering er tør. Typisk dagen efter og altid inden for en uge efter imprægnering.

KUN brug af professionelle og miljøgodkendte produkter.

Ugens gode gerning

Hos Vaskekonerne Fliserens kan vi godt lide at gøre gode gerninger for folk har brug for lidt ekstra hjælp. Så har du en lille terrasse eller indkørsel der trænger, er du dårligt gående eller har du en bekendt som du gerne vil overraske, så send en mail til os med dine oplysninger og lidt billeder af opgaven, og så bliver du skrevet på listen 🙂 Vi laver ca. 30 gode gerninger på en sæson.

Følg med på Instagram

Hold dig opdateret og få inspiration direkte i dit feed.

På vores Instagram finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra udført arbejde

Anmeldelser

Seneste nyt