Hvem er vi

Vaskekonernes Fliserens – en del af Vaskekonerne A/S

5.0 på Google

En del af Vaskekonerne A/S

Vaskekonernes Fliserens er en del af Vaskekonerne A/S – en virksomhed drevet af tre engagerede kvinder. Vi startede vores rejse i et ejendomsservicefirma i København, og vores dedikation og professionalisme førte til grundlæggelsen af Vaskekonerne A/S.

Med Vaskekonerne Fliserens tager vi skridtet videre og tilbyder nu også fliserens. Vi bringer vores store erfaring, stabilitet og grundighed til dette nye område, med det samme fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Vi er kendt for vores fleksibilitet, pålidelighed og gode kundeservice. Vi ser frem til at bringe denne ekspertise til vores fliserens service og arbejde med dig.

Ildsjæl i fronten

Vaskekonerne Fliserens blev etableret i forbindelse med en tæt og stærk relation, som i dag bærer en kæmpestor ære og stolthed i, at kunne repræsenterer en afdeling i Vaskekonernes navn.

Denne store drivkraft er både professionel indenfor fliserens faget og har igennem årene bevist sin store vilje, gejst, og ikke mindst sin passion for at drive og skabe noget stort.

Vi har valgt denne ildsjæl til at stå i fronten for Vaskekonerne Fliserens, så vi har større mulighed for fordybe os i faget samt imødekomme vores kunders ønsker og behov bedst muligt.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Billeder og videoer fra vores projekter

Anmeldelser

Seneste nyt fra os

Følg med på Instagram

Hold dig opdateret og få inspiration direkte i dit feed.

På vores Instagram finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra udført arbejde

Anmeldelser

Seneste nyt